informatie en tarieven

 


Gefeliciteerd! Het is officieel, jullie gaan trouwen! Geweldig natuurlijk, maar nu gaat het echte plannen beginnen. Van het kiezen van de droomjurk tot aan het in detail uitdenken van de tafeldecoratie; alles moet kloppen. Gaat alles zoals jullie gedacht hadden, dan hebben jullie de dag van jullie leven: de locatie ziet er prachtig uit, er is aan alle details gedacht, iedereen geniet en het feest is een echte knaller. Maar… de bruiloft is na één dag alweer voorbij. “Wat nou als we een belangrijk moment gemist hebben?” Of “wat als we elkaars mooie woorden door de spanning niet goed hebben onthouden?” Op dat moment zou je willen dat je de belangrijkste momenten van jullie dag kunt terugkijken. Niet alleen een samenvatting, maar jullie verhaal; van begin tot eind. Je wil foto’s en/of een film waarin je alle emoties weer voelt en hoort.

Dan kunnen jullie denken “we zijn het niet gewend om de hele dag voor de camera te staan, is dit wel iets voor ons?” Jullie willen iemand die je op je gemak stelt en prettig in de omgang is. Want eerlijk is eerlijk, je wil niet de hele dag een foto- of videograaf om je heen die je ongemakkelijk laat voelen. Het is dan ook belangrijk te weten met wie je te maken hebt. Vraag daarom kosteloos een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, zodat we elkaar kort kunnen ontmoeten en leren kennen. Zo weten jullie meteen of er een klik is of niet. Is er een klik, dan kunnen we de mogelijkheden voor fotografie en/of videografie bespreken.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Voor het winterseizoen van 2018 zijn er nog een aantal plekken vrij, dus wees er snel bij! Daarnaast zijn de boekingen voor 2019 en 2020 in volle gang. Willen jullie weten of ik op jullie datum nog beschikbaar ben, vul dan de datumchecker in. Ben ik nog beschikbaar en willen jullie vervolgens kijken of we een klik hebben, vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Ik kom graag bij jullie thuis langs om kennis te maken. Ook zijn jullie welkom in mijn studio in Utrecht. Willen jullie liever eerst een offerte ontvangen, kies dan hierboven de gewenste opties, jullie trouwdatum en e-mailadres in. Vervolgens kunnen jullie binnen twee werkdagen een reactie van me verwachten. Let hierbij wel op, de e-mail kan in je spamfolder terecht komen. Zitten jullie nu nog met vragen, bekijk dan de ‘veel gestelde vragen’ hieronder. Zijn jullie benieuwd geworden naar mijn werk? Bekijk dan de foto’s of films.

 

fotografie

 

videografie